ВиК услуги , ВиК ремонти

_DSC5180Сервиз Атанасов, град Пловдив, извършва ВиК  услуги  на територията на град Пловдив и селата около Пловдив. Извършваме качествени ремонти във вашата баня- ремонт на тоалетно казанче, ремонт и монтаж на тоалетни чинии, ремонт душове , ремонт и смяна на мивки и сифони, ремонт и смяна на батерии, отстраняване на течове, смяна на уплатнения, смяна на водомери, смяна на кранове,отпушване на сифони .

ВиК ремонтите се извършват в дома на клиента от квалифициран специалист водопроводчик в удобно за клиента време след предварителна заявка по телефон или чрез онлайн поръчка в сайта на сервиза .

Разполагаме разнообразни резервни части за ВиК ремонти – кранове, нипели, сифони, меки връзки . За улеснение на нашите клиенти ВиК ремонтите и ВиК монтажите , може да се извършат след 17.00 часа , както и в почивните дни. При извършване на ВиК ремонти , вие получавате касов бон и фактура .                                                                                                                                                                Всички ремонти са с гаранция! 

При спешност на ремонта , моля позвънете на 0877766111