Монтаж и демонтаж на мивки

Сервиз Атанасов, град Пловдив, извършва монтаж и демонтаж на мивки във вашата баня и кухня, след предварителна уговорка за ден и час на посещението. Монтажа на мивки е свързан с монтаж на смесител – стенен или стоящ, монтаж на меки връзки за топла и студена вода и монтаж на сифон. Ако сте правили ремонт на вашата баня и сте решили да смените остарялата мивка – обадете се! Ние ще демонтираме старата мивка и ще монтираме новата , която сте закупили.

При закупуване на нова мивка е необходимо да се съобразите с няколко фактора – размери на старата мивка , височина на закрепване , височина на разположение на смесителя .

Сервиз Атанасов град Пловдив предлага на своите клиенти професионално и качествено поставяне и закрепване на мивки, батерии, смесители , чешми, кранчета, шкафчета в банята и други аксесоари, също така демонтаж на старите уреди и аксесоари и доставка но нови до дома. Сервиз Атанасов извършва монтаж на мивки, както в град Пловдив , така и в селата около Пловдив. Монтаж на нова мивка се извършва след като са залепени фаянсовите плочки и същите са фугирани. Важно условие е преди да е дошъл техника да е уточнена височината на която да бъде поставена мивката, така че да бъде удобна за използване от всички членове на семейството.Най – добре е когато използвате мивката , да не стоите приведени над нея. Стандарта за монтиране на мивки е 85 см височина от пода . Не е задължително да го спазвате, по скоро трябва да се съобразите с височината на хората, който ще използват мивката.

Най- честото закрепване на порцеланови мивки се извършва с посредством дюбели и силикон.Когато се монтира мивка голямо значение оказват дебелината и дължината на дюбелите и планките за закрепване.Залепването на мивката към стената се извършва с качествен санитарен силикон . След като порцелановата мивка е добре залепена и фиксирана се преминава към монтиране на сифона .След залепяне на мивката и монтиране на сифона изчакайте 24 часа преди да я използвате. Осигурете собственото си спокойствие и домашен комфорт, доверявайки се на нашите услуги!

Всички монтажи са с гаранция .