Монтаж на аспиратори

b42a96904f05034251119cbc169e04cb_88041_fp“Сервиз Атанасов” осигурява качествен ибърз монтаж на различни видове марки аспиратори, които служат за улавяне на парите при приготвяне на храна. Аспираторите посредством въздуховод , отвеждат миризмите извън помещенията. Когато се закупува аспиратор за нуждите на дадено домакинство , трябва да се имат в предвид редица особености: интензитет на готвене, площ на помещението за готвене, размер на плота , мощност и размери на аспиратора.
Какво трябва да направите , за да монтираме вашия аспиратор ?
Позвъните на телефон 0898326066 от 08.00- 20.00 ч. и си уговорите ден и точен час за монтаж на аспиратора .
Друга възможност да се свържете с нас е чрез онлайн заявка , като използвате сайта.

Какво следва?
След като приемем заявката за монтаж на съответния електроуред , вие ще бъдете посетени от наш специалист. Монтажа на електроуреди се извършва в дома на клиента , след предварителна уговорка и в удобно за клиента време. След оглед на мястото, където ще бъде поставен аспиратора , вие ще бъдете информирани за цената на услугата. Ако имате стар аспиратор, можем да го демонтираме.
Сервиз Атанасов е мобилен сервиз и разполага с голям брой резервни части , необходими за монтаж на електроуреди и в частност на аспиратори.
Много важен момент при монтиране на аспиратора е неговото нивелиране .
За улеснение на нашите клиенти – монтажа на аспиратори , може да се извърши след 17,00 часа или в почивни дни. След монтажа и тестване на електроуреда , получавате указания за правилно използване на вашия електроуред . Издаваме всички видове документи- касова бележка и факура.
При монтиране на аспиратори от наш специалист , вие си запазвате гаранцията на електроуреда.
Всички монтажи са с гаранция!