Монтаж на електротабла, ключове, контакти

2015-08-06 16.07.25“Сервиз Атанасов” осигурява високачествен и експресен монтаж на електро табла, ключове, контакти в дома на клиента .Ние извършваме монтаж на електро табла , монтаж на ключове, монтаж на контакти на територията на Пловдив и селата. Съвремените електро табла са с автоматични предпазители имат дефектно токови защити , контактори, релета. Електрическите ел табла са няколко вида според тяхното предназначение и монтаж. Сервиз Атанасов най- често извършва монтаж на апартаментни ел табла.

Какво трябва да направите , за да монтираме вашето електро табло, ключ, контакт ?

Позвъните на телефон 0898326066 от 08.00- 20.00 ч. и си уговорите ден и точен час за монтажа.

Друга възможност да се свържете с нас е чрез онлайн заявка , като използвате сайта.

 

Какво следва?

След като приемем заявката за монтаж на ел табла, ключове, контакти , вие ще бъдете посетени от наш специалист. Монтажа на ел табло, ключове, контакти се извършва в дома на клиента , след предварителна уговорка и в удобно за клиента време. Сервиз Атанасов е мобилен сервиз и разполага с голям брой резервни части .

За улеснение на нашите клиенти – монтажа на ел табла, ключове , контакти, може да се извърши след 17,00 часа или в почивни дни. Издаваме всички видове документи- касова бележка и факура.

Всички монтажи са с гаранция!