Откриване на теч в банята

Течовете, спуканите кранове, тръби или нарушени като цялост маркучи и уплътнения , винаги създават сериозни неудобства и проблеми както във вашия дом, така и в домовете на съседите.

Причините за течовете могат да бъдат- спукана , наранена или пробита тръба, шупла в контакта на залепване на PVC тръбите , прегряване на мястото на съединяване на PVC елементи,теч от спирателни кранове, теч от маркучи, теч от меки връзки, теч от нагревател на бойлер,теч от смесител, теч от тоалетно казанче, теч от сифон .Причина за теч в дадено помещениеможе да бъде и теч от съсед над вас. Ако няма такъв, тогава трябва да се търси причина за теча в покривното пространство и подпокривна изолация . Сигурен признак , че има теч в банята са мухъла и плесените.

Все по-често се налага профилактичната смяна на остарели тръби и части от жилищната канализация и водопроводна система, тъй като огромна част от блоковете и къщите в страната са на възраст, която надвишава възможния пробег на тези водопроводни части. Затова ние, от Сервиз Атанасов град Пловдив, препоръчваме на своите клиенти профилактично подновяване и смяна на остарелите и напукани тръби, с цел да се предотврати последващ сериозен теч и стрес за клиента. С цел повишаването на качеството на услугите, нашите техници разполагат с необходимите ВиК познания, пълен набор от инструменти, водопроводни ключове, уплътнения, гумени уплътнения и други.