Смяна лагери на пералня машина

2015-08-20 10.32.09Сервиз Атанасов гр Пловдив извършва основен ремонт – смяна на лагери и семеринг на всички видове и марки перални машини в дома на клиента в удобно време. Сервиз Атанасов , извършва смяна на лагери на перални машини както в Пловдив, така и в селата около Пловдив.

Ако сте забелязали , че вашата пералня машина е станала по-шумна от преди, долавяте нетипични звуци, необходимо е да потърсите помощ от квалифициран техник.

Ако пералнята машина е с разглобяем казан, то ремонта по смяна на лагери и семеринг, може да бъде извършен в дома на клиента. От какво зависи къде ще бъде извършен този ремонт – в дома на клиента или в нашата работилница?

Ако сте извикали на време специалист, този ремонт се извършва в дома на клиента. Ако сте чакали и използвали дълго време пералнята, този ремонт ще бъде извършен в нашата работилница. Обикновено в такива случай лагерното тяло излиза на части, губи се време, и по някога е свързано с шум, който пречи на съседите. За това е необходимо смяната на лагерите и семеринга да се извърши в нашата работилница. При смяна на лагерите е необходимо освен смяна на лагери да се извърши и смяна на семеринга.

През последните няколко години част от пералните са т.н неразглобяеми, капсуловани казани, което изключително много затруднява смяната на лагери, трудоемко е и отнема няколко дни, за да се извърши качествено. Ако вашата пералня е от този вид- смяната на лагери задължително се извършва в нашата работилница. При този ремонт, казана се разрязва от край до край и след смяна на лагерите и семеринга , същия се залепя.Този ремонт е трудоемък, сложен и ако не се направи качественно, пералнята машина ще протече. Необходимо е след залепяне на казана, същия да престои 24 часа ,без да се ползва пералнята машина.

Каква е цената за смяна на лагери на пералня машина?

Сервиз Атанасов не поема отговорностда ви информира за цена по телефона. Това ще направим след като ви посетим и установим в какво състояние е вашата пералня. При дълго използване на перални машини с разбити лагери и цялостно не добро състояние, този ремонт може да се окаже безсмислен.

Осигурете собственото си спокойствие и домашен комфорт, доверявайки се на нашите услуги!2015-08-20 10.32.09